tirsdag den 19. december 2017

Gratis Spotify Premium

Velkommen til Gratis-Spotify.dk, siden hvor vi guider dig til at få Gratis Spotify Premium og til brugen af Spotify og alle dets funktioner. Spotify er meget hurtigt blevet danskernes foretrukne måde at høre musik på, fordi det er nemt og bekvemt at finde musikken via tjenesten og du får adgang til din yndlings musik uanset hvor du er, og uanset om du er online eller offline kan du få adgang til musik med Spotify Premium.

Her kan du se hvilke måder du kan få gratis Spotify Premium på.
 1. Gratis musiktjenester
 2. Ubegrænset gratis Spotify med reklamer
 3. 1 måneds Spotify Premium helt gratis
 4. 12 mdr. gratis Spotify Premium som Telia kunde

Største online musik streamingtjeneste

Spotify er verdens største online musik streamingtjeneste. Det er en streaming tjeneste der er opstået i kølvandet af de seneste års tendenser til, at lytte til musik, og se film og serier på nettet.  Spotify blev første gang præsenteret i 2006, softwaren blev udviklet og designet af 2 svenskere og firmaet er også svensk. De 2 svenskere har også været med til at skabe affiliate netværket TradeDoubler, som har haft stor succes i Skandinavien og resten af Europa. Spotify har siden de lancerede i 2006 fået 20 millioner registrerede brugere, hvoraf 5 millioner betaler for at få adgang til Premium versionen af Spotify.
Spotify er ikke første til at opfinde streaming af musik online. Den aller første tjeneste der gjorde dette muligt var Napster, der gav brugere mulighed for at lytte til musik som andre personer havde på deres computer, dermed var man ikke tvunget til at gå ned og købe de nyeste CD’er og betale for numre man evt. ikke gad høre. Problemet med Napster var at det i princippet var en ulovlig måde at dele musik på, da brugeren der delte musikken ikke havde rettighederne til den musik de delte og derfor begyndte musikbranchen hurtigt at angribe Napster, og ville lukke dem ned. Napster forsøgte at lave en aftale med musikbranchen der involverede alle de store pladeselskaber. Den aftale de ville lave, var at lave en tjeneste alla Spotify, men på daværende tidspunkt mente musikbranchen ikke at fremtiden for musikken var på internettet, og Napster fik derfor ikke mulighed for at overleve.
Siden da er der kommet rigtig mange musiktjenester op, som der fungere ligesom Spotify. I Danmark kender vi til Telmore musik, WiMP og Napster har siden da lavet en musiktjeneste under samme navn. Fælles for alle disse tjenester er at de leverer fremragende kvalitet af musikken. Spotify leverer med deres software lyd i aller højeste kvalitet, alle deres musiknumre er i 320 Kbit/s, det er på samme niveau som musik afspillet fra en CD.

Hvad kan du høre på Spotify?

På Spotify er der over 30 millioner musiknumre tilgængelig for dig som bruger. Det er musik i alle genre du kan komme i tanker om, og fra de største pladeselskaber som indbærer: Universal Music, Sony Music, EMI, Warner Music, Merlin og The Orchard. Kan du ikke finde musikken på Spotify, bliver det svært at finde den på andre streamingtjenester.
For at give et lille overblik over hvilken musik du kan høre på Spotify, er her et udpluk af hvad de selv har delt musikken op i af genre: Mood, Party, Pop, Workout, Focus, Rock, Indie, Alternativ, EDM, Dance, Chill, Dinner, Hip Hop, Sleep, RnB, Country, Folk & Americana, Metal, Soul, Travel, Decades, Jazz, Blues, Reggae, Latino, Punk, Romance, Funk, Trending, Klassisk, Comedy og Kids. Så kan man selv vælge og vrage mellem det musik man ønsker at lytte til.

Tilgængelig på alle enheder

Da brugen af computer, tablets og smartphones er så forskellig fra person til person i disse tider, er det rigtig vigtigt for en tjeneste som Spotify at være kompatibel med og tilgængelig på alle disse enheder og styresystemer som der bliver brugt. Det klare Spotify til bravur, og efterhånden er der ikke nogen enheder eller platforme hvor du ikke kan hente Spotifys software. Du kan benytte Spotify musiktjeneste på følgende enheder:
 • Din computer
 • Din tablet
 • Din smartphone
Og Spotify er tilgængelig på følgende styresystemer:
 • iOS
 • Windows
 • Android
 • Linux
Spotify Premium tilbyder dig masser af muligheder for at lytte til din musik uanset hvor du er. Med Spotify Premium kan du blandt andet lytte til alle dine playlister selvom du ikke har internet forbindelse. Du kan oprette et uendeligt antal af playlister på din Spotify konto, og alle de numre du tilføjer vil du kunne lytte til i udlandet uden at bruge data, og i offline mode herhjemme. Spotify er også et genialt værktøj til at opdage ny musik, bl.a. ved hjælp af deres browse funktion der byder på spillelister med den nyeste musik og spillelister lavet til motion eller studie. Deres radio funktion sammensætter lister du kan lytte til ud fra det musik du har hørt i forvejen. Ikke mindst er der deres Top 100 spilleliste, der giver dig mulighed for at hører de mest populære hits lige nu.

Spotify abonnementer

Spotify tilbyder 3 forskellige abonnementer. Hvert abonnement har sine fordele, og et af dem passer helt sikkert til din nuværende situation. De 3 abonnementer hedder: Spotify Free – gratis abonnement, Spotify Premiun – betalt abonnement og Spotify Family – et abonnement for hele familien. Sammelign abonnementerne i tabellen nedenfor, og ønsker du at oprette et abonnement hos Spotify?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Gratis Spotify Premium

Velkommen til Gratis-Spotify.dk, siden hvor vi guider dig til at få Gratis Spotify Premium og til brugen af Spotify og alle dets funktioner....